Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Schneider Electric vinner guld för Mureva arbetslampor LED i iF DESIGN AWARD13 feb 12:24

Schneider Electric vinner guld för Mureva arbetslampor LED i iF DESIGN AWARD
Schneider Electric vann högsta utmärkelse i årets upplaga av iF DESIGN AWARD genom guld-utmärkelsen för sin serie Mureva arbetslampor LED. Arbetslamporna ger en perfekt kombination av funktion, design, ljuseffektivitet och säkerhet.

Schneider Electric vinner guld för Mureva arbetslampor LED i iF DESIGN AWARD

Schneider Electric vann högsta utmärkelse i årets upplaga av iF DESIGN AWARD genom guld-utmärkelsen för sin serie Mureva arbetslampor LED. Arbetslamporna ger en perfekt kombination av funktion, design, ljuseffektivitet och säkerhet.

Solna, 13 februari 2020 – Varje år delar iF International Forum Design GmbH, som är baserat i Hannover och är världens äldsta oberoende designorganisation, ut priset iF DESIGN AWARD för de bästa bidragen i olika produktkategorier. Av 7 298 bidrag fick endast 75 produkter guld av den oberoende juryn. Under disciplinen ”Produkt” vann Schneider Electric i år guld med Mureva arbetslampor LED i kategorin Verktyg med motiveringen: ”Med Mureva arbetslampa har Schneider Electric tagit fram en enkel men samtidigt väldigt imponerande produkt. Dess ram i plast gör produkten lätt men ändå robust nog att skydda lampan och rymma kabeln. En genomgående utmärkt lösning”.

– Det är väldigt roligt att få ett så stort internationellt erkännande för våra Mureva arbetslampor LED, en produktserie som vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda våra kunder. Mureva kombinerar verkligen smidighet och smarta designval med högkvalitativ och robust teknik, säger Tomas Gunnarsson, Produktansvarig på Schneider Electric.

Mureva Arbetslampa LED
Mureva arbetslampa är utvecklad för att kunna användas var som helst, när som helst. Den ergonomiska utformningen och färgtemperaturen gör Mureva LED arbetslampor till en smidig och ljuseffektiv lösning för arbetsplatser såväl som för privat bruk. Produkterna är IP65-klassificerade, vilket gör dem lämpliga för användning i olika typer av miljöer, inte bara inomhus utan även utomhus under tuffare förhållanden.

Om iF DESIGN AWARD
Med 67 års erfarenhet är iF DESIGN AWARD erkända som en kvalitetsstämpel för exceptionell design. iF DESIGN AWARD är ett av de viktigaste designpriserna i världen. Bidragen prisas i följande discipliner: Produkt, Förpackning, Kommunikation och Servicedesign, Arkitektur och Interiörarkitektur samt Professionella Koncept. Alla vinnande bidrag kan hittas på iF WORLD DESIGN GUIDE, via iF design app och uppvisas även under iF designutställning i Berlin.

Läs mer om Mureva arbetslampor LED från Schneider Electric här: https://download.schneider-electric.com/files?p_enDocType=Brochure&p_File_Name=MK0448_Mureva_LED_arbetsbelysning_2019_WEB.pdf&p_Doc_Ref=MK0448


Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy
pixel