Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Rototilt träffar kunder på säkert avstånd20 maj 11:42

Rototilt träffar kunder på säkert avstånd
Producerande industriföretag håller sig oftast till traditionell marknadsföring som annonsering, mässor och personliga möten. Men inte teknikföretaget Rototilt i Vindeln som producerar tiltrotatorer, styrsystem och redskap till entreprenadmaskiner. Där planeras livesändning från fabriken.

Rototilt träffar kunder på säkert avstånd

Rototilt livesänder fredag den 29 maj från fabriken med intervjuer, produktnyheter, utlottningar och djupa neddykningar i tekniska detaljer. – Det finns många spännande nyheter som vi planerade att berätta om under vårsäsongen, men pandemin av covid-19 utmanar oss att tänka nytt. Därför har vi skapat en virtuell arena som vi kallar Rototilt Live, säger Markus Olofsson, Försäljningschef Sverige, Rototilt Group AB.

Mässor och visningar är inställda samtidigt som Rototilt har flera intressanta nyheter. Då tar företaget saken i egna händer och sätter upp en virtuell mässa med namnet Rototilt Live. Moderator är Rototilts försäljningschef för Sverige, Markus Olofsson.

-Tittaren kommer väldigt nära oss på Rototilt. Vi gör det ärligt och enkelt med att intervjua kunder, teknikavdelningen, supportavdelningen, VD med mera och samtidigt visa upp vårt kompletta produkterbjudande. Formatet ger oss nya möjligheter. Vi kan till exempel visa detaljer i vårt nya helautomatiska snabbfästessystem QuickChange™, säger Olofsson.

Under sändningen kommer deltagarna att kunna ställa frågor direkt till Rototilt i chatten. En unik möjlighet att få kommunicera med hjärnorna bakom Rototilts produkter.

-Vi ser verkligen fram emot detta! Det kommer att bli en fullspäckad timme med massor av intressant information. Och allt är ju live så vad som helst kan hända, avslutar Olofsson.

Rototilt Live sänds via företagets Facebook-sida fredagen den 29 maj kl 13.00.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ämnen som berörs i nyheten
Entreprenad, maskiner Verkstadsindustri Byggnadsindustrin Entreprenadfrågor, maskiner
Nyheten har taggats med följande taggar
rototilt

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.0038 seconds [5 queries]

pixel