Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Pumpstation för dränvatten14 feb 09:42

Pumpstation för dränvatten
Vet du att BAGA Water Technology har ett brett produktprogram för pumpstationer som både håller hög kvalitet och är funktionssäkra? Det finns en rad olika modeller i standardutförande eller kundanpassade, helt färdiga för anslutning. En av våra stationer för att hantera dräneringsvatten heter BAGA Drän 60.

Pumpstation för dränvatten

Vet du att BAGA Water Technology har ett brett produktprogram för pumpstationer som både håller hög kvalitet och är funktionssäkra? Det finns en rad olika modeller i standardutförande eller kundanpassade, helt färdiga för anslutning. En av våra stationer för att hantera dräneringsvatten heter BAGA Drän 60.

BAGA Water Technology AB tillhandahåller pumpstationer som är avsedda för avlopp, tryckavlopp och dagvatten, det vill säga de har flera användningsområden! Pumpstationerna tillverkas i glasfiber och levereras inklusive automatik och pumpar.

Fördelar

  • BAGA Drän 60 är hela 600 mm, vilket innebär färre antal start-och-stopp jämfört med mindre stationer – vilket gör att pumpen mår bättre!
  • De är enkla att installera, med en fläns i botten.
  • Levereras med oborrat inlopp och höjden är justeringsbar då den går att kapa.

– Vi har mer än 30 års erfarenhet av pumpstationer. Vi vet vad som gäller för att kunna bygga bekymmersfritt för användarna. Därtill ger vårt standardsortiment på lager snabba leveranser, säger Reimer Rexmyr, försäljningschef på BAGA Water Technology.

Vill du veta mer om våra pumpstationer? Läs mer på vår hemsida: baga.se, välj ladda hem broschyr för pumpstationer eller kontakta reimer.rexmyr@baga.se eller info@baga.se

Text & illustration: BAGA Water Technology AB.

För ytterligare information: kontakta katarina.ketzenius@baga.se

Nyheten har taggats med följande taggar
baga drän 60 snabba leveranser

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy
pixel