Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

NYTT ARENAAVTAL med Kalmar FF7 april 06:19

NYTT ARENAAVTAL med Kalmar FF
QTF har skrivit nytt arenaavtal med KFF. Den 31 mars blev det klart att QTF köper 100 meter LED-reklam i Guldfågeln Arena även för säsongen 2021. – När klubbarna inte kan fylla sina arenor med publik är det ännu viktigare att företagen stöttar sina lag, därför satsar vi på arenareklam även för 2021, säger Elving Isaksson från QTF.

NYTT ARENAAVTAL med Kalmar FF

QTF har skrivit nytt arenaavtal med KFF. Den 31 mars blev det klart att QTF köper 100 meter LED-reklam i Guldfågeln Arena även för säsongen 2021. 

– När klubbarna inte kan fylla sina arenor med publik är det ännu viktigare att företagen stöttar sina lag, därför satsar vi på arenareklam även för 2021. Har vi tur så får vi börja gå på några matcher i år, men om inte så följer vi dem på Dplay. Och då får vi hitta på lite annat bus för att synas tillsammans med KFF, även utanför arenan, säger Elving Isaksson, trogen KFF-supporter från QTF.

Företaget satsar på att synas med en 100 meter lång LED-skylt längs hela bortre långsidan.

Under året har vi även synts med arenareklam ihop med Växjö Lakers på Vida arena. Hockey från Växjö och fotboll i Kalmar, vi smålänningar får hålla ihop lite extra i pandemitider. 

Nu är förhoppningen att Henke Rydström får ordning på KFF denna säsongen så att vi inte behöver sitta med andan i halsen i kval igen. Vi hoppas på att grabbarna ska kunna stabilisera sig i mitten i år så att vi kan börja klättra nästa. Vad det gäller hockeyn så har ju Lakers redan tagit hem grundserien och det skulle inte förvåna om vi får se ett SM-guld till Växjö.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ämnen som berörs i nyheten
Energifrågor Fastigheter, fastighetsförvaltning Statlig, kommunal förvaltning VVS-, energiteknik Byggnadsindustrin Byggnadsindustrin, branschfrågor Teknologi, allmänt Konsultverksamhet Hållbarhetsfrågor/CSR Växthuseffekten
Nyheten har taggats med följande taggar
#qtfsponsrarväxjölakers #qtfsponsrarkff #arenareklam #växjölakers #kalmarff

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2021. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.0062 seconds [5 queries]

pixel