Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Lars ny projektchef när Rototilt intensifierar sitt fokus på produktutveckling.6 april 09:30

Lars ny projektchef när Rototilt intensifierar sitt fokus på produktutveckling.

Lars ny projektchef när Rototilt intensifierar sitt fokus på produktutveckling.

Lars Forsell är ny projektchef på Rototilt Group AB. Hans uppdrag är att leda Rototilts fortsatta satsning på processer, styrning och kvalitetssäkring av företagets produktutvecklingsprojekt.

– Det här är en nyckelrekrytering. Lars långa erfarenhet av att leda produkt- och verksamhetsprojekt blir en viktig pusselbit i vår fortsatta utvecklingssatsning, säger Per Väppling, VP Marketing and Sales på Rototilt.

Lars kommer närmast från rollen som chef för Project Office hos Cytvia (f.d. GE Healthcare) där han haft en liknande roll. Han har även jobbat för Volvo Lastvagnar i drygt 20 år, bland annat som projektledare, produktionstekniker och teknisk beredning i produktprojekt.

Som projektchef kommer Lars initialt att driva utveckling och etablering av ett projektkontor med tillhörande processer och projektledare för ledning och styrning av företagets produktutvecklingsprojekt. I rollen ingår även att driva, leda och utveckla företagets projektmodell för att säkerställa effektiva projektleveranser.

– Att få vara en del av och bidra till Rototilts fortsatta utveckling mot nya mål och visioner känns otroligt spännande och stimulerande, säger Lars som tillträdde sin nya roll på Rototilt under mars månad.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ämnen som berörs i nyheten
Entreprenad, maskiner Verkstadsindustri Byggnadsindustrin Entreprenadfrågor, maskiner

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2021. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.0068 seconds [4 queries]

pixel