Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Kombihammaren XGT® är optimal för tunga arbetsuppgifter16 sept 07:00

Kombihammaren XGT® är optimal för tunga arbetsuppgifter
​Makitas nya 40V Max XGT®-kombihammare HR004G ger dig tillräckligt med kraft för tunga arbeten – anpassad för dagens och morgondagens jobb. Arbeta bekvämt med upp till 5 000 slag/minut tack vare smarta funktioner och tekniker, exempelvis snabbchucken och AVT (Anti-Vibration Technology).

Kombihammaren XGT® är optimal för tunga arbetsuppgifter

Makitas nya 40V Max XGT®-kombihammare HR004G ger dig tillräckligt med kraft för tunga arbeten – anpassad för dagens och morgondagens jobb. Arbeta bekvämt med upp till 5 000 slag/minut tack vare smarta funktioner och tekniker, exempelvis snabbchucken och AVT (Anti-Vibration Technology).

Sladdlöst svar på hög prestanda vid tunga arbeten

HR004G är ett sladdlöst svar för krävande jobb. Växla mellan 3 lägen med den lättåtkomliga brytaren: enbart rotation, rotation med slag och enbart slag. Den kolborstfria motorn och den nya XGT®-tekniken gör maskinen till ett gediget alternativ för tunga jobb. Maskinen avger upp till 5 000 slag per minut (BPM) och har ett obelastat varvtal på upp till 980 varv/min.

Omgjord balans och bekväma funktioner

Maskinen har balanserats om och tyngdpunkten ligger nu så nära handtaget som möjligt. Det är också lätt att ansluta maskinen till dammsugartillsatsen DX14. En snabbchuck och ett djupstopp ger konsekventa borresultat.

Smart teknik för säkerhet och hållbarhet

Tillsammans med den nya XGT®-tekniken, som gör maskinen hållbarare och smartare, har HR004G fler tekniska fördelar. AVT (Anti-Vibration Technology) minskar vibrationerna till 7,0 m/s² och gör arbetet mindre ansträngande för användaren. XPT-tekniken (eXtreme Protection Technology) skyddar maskinen bättre mot damm och vatten.

”Den är ett måste för alla entreprenörer i medelstora eller stora projekt. Verktygets vikt och vibrationsnivåerna är klassledande. Tillsammans med Nemesis2-borren med 4 skär går arbetet säkert och snabbt.”

Produktchef - Magnus Eklund

Egenskaper:

  • Kolborsfri motor
  • Slagkrafti: 2,9 J
  • Kapacitet: Betong/stål/trä/hålsåg/diamanthålsåg (torr): 28/13/32/54/65 mm
  • Slag per minut (BPM): 0–5 000
  • Varvtal obelastad (RPM): 0–980
  • Mått (L x B x H) med BL4040: 404 x 102 x 238 mm

Nettovikt: 4 kg

Ytterligare information:

Försäljningschef syd & öst: Jonas Kjellander: [email protected]

Försäljningschef nord & väst: Tommy Wångdahl: [email protected]

Läs mer https://www.makita.se/xgt-landing-page.html


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ämnen som berörs i nyheten
Entreprenad, maskiner Petroleum, olja, gas Verkstadsindustri Materialfrågor, färgsättning VVS-, energiteknik Byggnadsindustrin Byggnadsindustrin, branschfrågor Entreprenadfrågor, maskiner Hantverk Anläggningsindustri
Nyheten har taggats med följande taggar
sladdlöst makita kolborstfri motor kombihammare

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.2184 seconds [5 queries]

pixel