Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Finlands snabbast växande paneltillverkare växlar upp20 nov 09:21

Finlands snabbast växande paneltillverkare växlar upp
Areco Profiles Oy har anställt Sakari Väänänen som regionansvarig säljare för norra och mellersta Finland.

Finlands snabbast växande paneltillverkare växlar upp

Under de senaste åren har Areco Profiles Oy investerat kraftigt i ny produktionsteknik och utvecklingen av sitt produktsortiment. Fortsättningsvis kommer även kundservicen att bli bättre då företaget har anställt Sakari Väänänen som regionansvarig säljare för norra och mellersta Finland.

- Jag har arbetat länge i byggbranschen och hoppas att jag utöver bearbetning av den finska marknaden kan också bidra med mina kunskaper och erfarenheter. Jag kommer att ansvara för norra och mellersta Finland med fokus på att öka servicen, och försäljningen av våra sandwichpaneler, samt bärande högprofiler, berättar Sakari Väänänen.

- Företagets starka tillväxt har fått oss att satsa mer på en förbättring av vårt kundarbete. Sakari har 20 års erfarenhet och ett brett nätverk inom byggbranschen, så jag är helt övertygad om att han kommer att stärka vårt försäljningsarbete på ett utmärkt sätt, fortsätter Areco Profiles Oy:s försäljningschef Kasper Siintola.

Om företaget
Areco Profiles Oy är en av de största producenterna av sandwichpaneler i Finland. Tillverkningen av Areco Spirit Panel-elementen startade år 2009 och används idag i hela Europa. Elementen är testade och CE-märkta av den Teknologiska Forskningscentralen VTT, som är ett av de ledande forsknings- och teknologibolagen i Europa. Ett ständigt kvalitetskontroll av VTT säkerställer att elementen håller tillförlitlighet och kvalitet.

Kontaktpersoner:

Kasper Siintola
Försäljningschef och ansvarig
södra och mellersta Finland
+358 50 568 1474
[email protected]

Sakari Väänänen
Regionansvarig säljare
norra och mellersta Finland
+358 40 163 7757
[email protected]


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ämnen som berörs i nyheten
Materialfrågor, färgsättning Byggnadsindustrin Miljöteknik, återvinning Bygg, fastighet Byggnadsindustrin, branschfrågor Arkitektur
Nyheten har taggats med följande taggar
areco profiles

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.0049 seconds [5 queries]

pixel