Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Cramo AB certifierade enligt Great Place To Work ® – går starkt framåt inom alla kategorier20 nov 07:00

Cramo AB certifierade enligt Great Place To Work ® – går starkt framåt inom alla kategorier
​Cramo AB har efter sin årliga medarbetarundersökning blivit certifierade enligt Great Place to Works® internationella standard – som en mycket bra arbetsplats. Resultatet visar övergripande förbättringar inom alla kategorier på bolagsnivå.

Cramo AB certifierade enligt Great Place To Work ® – går starkt framåt inom alla kategorier

Cramo AB har efter sin årliga medarbetarundersökning blivit certifierade enligt Great Place to Works® internationella standard som en mycket bra arbetsplats. Resultatet visar övergripande förbättringar inom alla kategorier på bolagsnivå.

Certifieringen är baserad på Cramo AB:s årliga medarbetarundersökning vars syfte är att få en bild av hur medarbetarna upplever sin arbetssituation samt visa på styrkor och utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Utmärkande är bland annat att medarbetarna är mycket stolta över att jobba på Cramo, att de trivs tillsammans med sina kollegor och att de känner tillit till ledarskapet på företaget.

– På Cramo strävar vi efter att vara en riktigt bra arbetsplats – en arbetsplats där alla trivs, mår bra och är motiverade och engagerade. Certifieringen Great Place to Work® är ett kvitto på att våra gemensamma ansträngningar gett resultat. Nu ska vi fortsätta inspirera varandra att stärka det vi är riktigt bra på och blir bättre där potentialen finns, säger Linda Ahlerup, HR-chef på Cramo AB.

Great Place to Work® är världens största och mest erkända certifiering för arbetsplatser med mer än 30 års erfarenhet av att utvärdera och utveckla arbetsplatskultur – kring vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats, och vad som gör den till en av de allra bästa. Medarbetarundersökningen är indelad i fem dimensioner och beskriver och mäter olika aspekter av arbetsmiljön, så som Trovärdighet, Respekt, Rättvisa, Stolthet och Kamratskap. 

– Nu ska vi fira ordentligt – fira att Cramo är en fantastiskt bra arbetsplats och att vi förbättrat oss sedan förra mätningen – trots att året bjudit på verkligt utmanade situationer för oss alla. Det är oerhört viktigt att vi jobbar systematiskt med de frågor som rör vår arbetsmiljö – det bygger engagemang, motivation och givetvis resultat. Vi ser förbättringar på alla områden och jag är extra glad över hur ledarskapet ute i enheterna utvecklats så starkt – det är där allt börjar, det är det som lägger grunden till att det andra också ska fungera, avslutar Henrik Norrbom, Vd Cramo AB. 

Läs mer om Great Place to Work®.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ämnen som berörs i nyheten
Entreprenad, maskiner Fastigheter, fastighetsförvaltning Byggnadsindustrin Arbetsmiljö Byggnadsindustrin, branschfrågor Offentlig sektor Entreprenadfrågor, maskiner Anläggningsindustri Arkitektur Infrastruktur, kommunikation
Nyheten har taggats med följande taggar
byggbranschen arbetsmiljö cramo

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.004 seconds [5 queries]

pixel