Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Comfort förstärker i Hälsingland!20 nov 13:03

Comfort förstärker i Hälsingland!
Comfort-kedjan fortsätter att växa i södra Norrland. Från och med 1 december är Thomas Rör i Ljusdal AB ny associerad medlem.

Comfort förstärker i Hälsingland!

Comfort-kedjan fortsätter att växa i södra Norrland. Från och med 1 december är Thomas Rör i Ljusdal AB ny associerad medlem.

Thomas Rör grundades 2008 och ägs av Thomas Andersson. Bolaget har 8 anställda, omsätter ca 16 miljoner kronor och jobbar med entreprenad, service och mot konsument. Thomas Rör har dock ingen butik.

- I och med att vi blir medlemmar i Comfort-kedjan får vi tillgång till stöd inom bland annat kvalitets- och miljöarbete. Som medlem i en stor organisation ser jag också fördelar med gemensamt affärssystem, centralt inköp och stark marknadsföring. Det kommer att hjälpa oss att fortsatt kunna växa, säger Thomas Andersson, ägare för Thomas Rör i Ljusdal AB.

- Thomas Rör är ett fint bolag som kommer stärka vårt erbjudande i Hälsingland. Med det här tillskottet i Comfortfamiljen blir kedjan än starkare framöver i orter som Ljusdal, Färila, Järvsö, Delsbo och Hudiksvall säger Göran Swedérus, VD Comfort-kedjan.

Företagsnamn: Thomas Rör i Ljusdal AB

Ägare: Thomas Andersson

Antal anställda: 8 anställda

Omsättning: Ca 16 miljoner

Huvudsakligt upptagningsområde: Ljusdal med omnejd

Huvudsaklig kundkategori: Entreprenad, service, konsument

Medlem i Comfort fr o m: 1 december 2020


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ämnen som berörs i nyheten
Energifrågor VVS-, energiteknik Miljöteknik, återvinning Byggnadsindustrin, branschfrågor Entreprenadfrågor, maskiner Boendefrågor

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.0051 seconds [4 queries]

pixel