Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Bredd och djup Nordbyggs styrkor8 april 10:43

Bredd och djup Nordbyggs styrkor
Bredden på Nordbyggs innehåll liksom djupet är två av flera saker som gör mässan uppskattad av både utställare och besökare. Villeroy&Boch Gustavsberg och Kieback & Peter är två exempel på utställare 2022 som åskådliggör bredden.

Bredd och djup Nordbyggs styrkor

Bredden på Nordbyggs innehåll liksom djupet är två av flera saker som gör mässan uppskattad av både utställare och besökare. Villeroy&Boch Gustavsberg och Kieback & Peter är två exempel på utställare 2022 som åskådliggör bredden.

Helen Ottran är Marketing Responsible på Villeroy&Boch Gustavsberg AB. Hon gillar Nordbygg.

– Det är en trevlig och uppskattad mässa som vi alltid satsar på och där vi brukar uppnå de mål vi satt upp, säger hon.

Något för alla
Och bredden på mässan bidrar de till på sitt eget sätt genom att visa upp produkter på temana funktionalitet, hållbarhet och installationsvänligt från samtliga tre varumärken, Villeroy&Boch, Gustavsberg och Vatette. Därmed blir det något för alla besökare i montern.

Ett exempel är Vatettes nya komplett sortiment, V6, som uppfyller de nya branschreglerna inom VVS-branschen som började gälla 1 januari 2021.

Teknik i framkant
Tyska Kieback & Peter är ledande specialister på fastighetsautomation med egen produktion i teknikens framkant.

– Vårt erbjudande till kund ligger har hög teknisk höjd och vår bedömning är att Nordbygg är den enda mässan i regionen som passar ett företag som vårt som vill visa upp ny teknologi, säger Petri Kauppinen, företagets tekniska chef i Sverige.

Sverige ses av Kieback & Peter som en viktig och intressant marknad. Det beror i hög grad på en allmän nyfikenhet på tekniska landvinningar och en vilja att också använda den senaste tekniken. Och affärerna går så bra att behovet av partners och ett återförsäljarnät i Sverige blivit viktigt.

– Det hoppas vi att Nordbygg ska kunna bidra till, säger Petri Kauppinen.

För mer info se www.nordbygg.se eller kontakta:
Peter Söderberg, projektledare Nordbygg,
[email protected], 08-749 43 93


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ämnen som berörs i nyheten
Fastigheter, fastighetsförvaltning Materialfrågor, färgsättning VVS-, energiteknik Byggnadsindustrin Energi Bygg, fastighet Miljö, energi Evenemang Arkitektur
Nyheten har taggats med följande taggar
stockholmsmässan nordbygg

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2021. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.0068 seconds [5 queries]

pixel