Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Anebyhusgruppen väljer Consid som digital partner29 juni 10:06

Anebyhusgruppen väljer Consid som digital partner
Anebyhusgruppen, med säte i Åseda, tillverkar styckehus, grupphus och volymhus. Nu vill de ta ett helhetsgrepp kring digitalisering och väljer därför Consid som digital partner i den fortsatta utvecklingsresan. En förstudie kring webben blir ett första steg och webbplattformen som valts är Episerver.

Anebyhusgruppen väljer Consid som digital partner

Att nå målgruppen och att tydligt kunna guida potentiella kunder i att köpa hus är några av de strategiska mål som Anebyhusgruppen givit Consid som bakgrund i förstudien till den påbörjade digitala resan som bolaget ämnar göra. Tidigare har man arbetat med en webbyrå men har nu valt en helhetsleverantör inom digitalisering för att kunna ta ett nytt helhetsgrepp.

– Vi är jätteglada över att nu kunna berätta att Consid blir vår partner i det fortsatta arbetet i att på ett bättre och mer pedagogiskt sätt kunna guida våra kunder vid ett eventuellt husköp och förenkla kundresan. Än så länge är vi bara på förstudien men vi ser redan fram emot det fina slutresultatet, säger Elin Ivarsson, Marknadskommunikatör på Anebyhusgruppen.

Webbplattformen blir en Episerver lösning, detta på grund av att flera av medarbetarna på Anebyhusgruppen tidigare arbetat i det formatet, att de upplever verktyget som enkelt och att det ger många möjligheter utifrån de mål som efterfrågats.

– Vi ser fram emot att hjälpa Anebyhusgruppen i att utveckla deras redan på började digitala resa. Vårt mål blir precis som Anebyhusgruppen att hjälpa kunderna med deras husdrömmar, säger Tobias Sandqvist, Kundansvarig på Consid.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ämnen som berörs i nyheten
Byggnadsindustrin Data, Telekom, IT Byggnadsindustrin, branschfrågor Media, kommunikation Entreprenadfrågor, maskiner Arkitektur

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.0032 seconds [4 queries]

pixel