Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

​Panoramic-segmentet växer hos Merlo16 sept 08:30

​Panoramic-segmentet växer hos Merlo
Nu utökas den populära Panoramic-serien med nya modeller; P40.17 Plus och P50.18 Plus, som båda ligger i topp gällande effektivitet, prestanda och användbarhet – för att passa de mest krävande förarna helt enkelt!

​Panoramic-segmentet växer hos Merlo

På löpande band levereras nya Merlo-maskiner till Sverige. Nu utökas den populära Panoramic-serien med nya modeller; P40.17 Plus och P50.18 Plus, som båda ligger i topp gällande effektivitet, prestanda och användbarhet – för att passa de mest krävande förarna helt enkelt!

Merlo P50.18 Plus är en helt ny modell som tidigare inte funnits på marknaden. Närmaste ”syskonet” är P40.17 Plus som nu har lanserats på nytt. Modellbeteckningen är densamma, men maskinen i sig är helt nykonstruerad. Båda modellerna byggs enligt Merlos nya modultänk, där olika delar produceras var för sig för att slutligen monteras ihop till en enhet. Det innebär att de två nya modellerna till stor del har samma tekniska funktioner och system. Den nya 10-tumsdisplayen visar lyftdiagram och överlast med tydlig och användarvänlig grafik, även i strålande sol. Andra nyheter är en kapacitiv joystick med integrerad fram- och backfunktion.

Båda modellerna har också en ny konstruktion av axlar, som är kraftigare än tidigare. Sidoförskjutningen, nivelleringen och stödbenen har samma fantastiska funktioner som på tidigare P40.17. Stödbenen har också blivit kraftigare och ett helt nytt hydraulsystem har utformats. Motorn är en fyrcylindrig Deutz som uppfyller kraven i ”Steg 4 Final” beträffande avgasrening.

Maskinerna kan beställas med vridbart alternativt svenskt fäste, exempelvis BM. Merlo erbjuder dessutom ett helt eget redskapsfäste. 

Panoramic-serien är en av de mest kompletta materialhanterarna på marknaden. Kombinationen av kompakthet och styrka är avgörande i valet av modell. Stödbenen på Panoramic håller sig innanför maskinens dimensioner vilket är fördelaktigt vid trånga utrymmen. 


 • P50.18 Plus
  Maximal lyftkapacitet: 5 000 kg
  Maximal lyfthöjd: 17,5 m
  Mått: 6190x2550x2535 mm

 • P40.17 Plus
  Maximal lyftkapacitet: 4 000 kg
  Maximal lyfthöjd: 16,6 m
  Mått: 5970x2550x2500 mm


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ämnen som berörs i nyheten
Entreprenad, maskiner Industri, tillverkning Miljöteknik, återvinning Bygg, fastighet Miljö, energi Jordbruk, lantbruk, fiske Entreprenadfrågor, maskiner Lantbruk
Nyheten har taggats med följande taggar
teleskoplastare redskapsbärare hjullastare snöslunga snöröjning teleskoptruck merlo lastbärare hüllert maskin hullert ab hüllert maskin gaffeltruck ottosson truck teleporter allfixaren hyundai lundberg vägkantsslåtter modellnyhet

Tillbaka till alla nyheter
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2020. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.0089 seconds [5 queries]

pixel