Annonsera gratis! Prova att lägga in en annons, det tar bara någon minut att komma igång att sälja. Skapa ny gratis annons här

Här nedan finner du några av de vanligast förekommande frågorna, samt svar på dessa. Kontakta oss om din fråga inte besvaras här.

Svar

Klicka först på menyalternativet 'Köp & Sälj' och sedan 'Ny annons'. Fyll i formuläret och sedan är din annons skapad.

Svar

Varje annons är synlig och sökbar i 90 dagar.

Svar

Ja, du kan lägga in annonser kostnadsfritt och sälja dina maskiner via vår Köp- & Sälj. Du behöver inte ens ange ett betalkort!

Svar

Ja självklart!

Svar

Klicka först på menyalternativet 'Köp & Sälj' och därefter väljer du om du vill söka annonser under 'Köpes' eller 'Säljes'. Fyll i de fält du kan i formuläret som kommer fram och klicka därefter på 'Sök'. Därefter kommer ditt sökresultat att presenteras med de annonser som matchar det du sökt efter.

Svar

Din annons kommer att vara sökbar på Google då vi eftersträvar att optimera sökbarheten för annonser i våra tjänster med hjälp av sökmotoroptimering (SEO).

Svar

När en ny annons är skapad måste först någon av våra kontrollanter godkänna annonsen. När din annons är godkänd kommer du att få ett email med information om detta och i samband med detta blir också din annons synlig i sökresultatet.

Svar

Du kan administrera dina annonser genom att logga in på ditt konto. Där kan du gå in på den av dina annonser som blivit såld och ta bort den.

Svar

Att annonsera kostar 0 kr per annons - Inga dolda avgifter! Prova oss gärna - lägg in en annons idag.

Svar

Har du ett större behov och vill ha mer hjälp med marknadsföring av era industrimaskiner och tjänster så kan du uppgradera ert företagskonto. OBS! Du behöver endast betala för ditt företagskonto om du väljer att uppgradera till Silver- eller Guld-paketet. En faktura kommer då att skickas till din epostadress för din uppgradering.

Svar

Klicka på Logga in i menyn, där finns ett alternativ att klicka på som heter Glömt lösenord.

Svar

Skapa ett nytt konto genom att registrera dig på denna länk. Sedan är det bara att lägga in annonser efter du är färdig.
Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg!
© industri24.se 2013-2021. Priser exklusive moms i SEK. Reservation för ev. felskrivningar.
Avtal och integritetspolicy

Processed in 0.0048 seconds [0 queries]

pixel